Η νέα ελληνική μπίρα BLUE island υποδέχεται καλλιτέχνες και κοινό στα Live Stages του ραδιοφωνικού σταθμού Freedom 88,9. Έως τις 24 Απριλίου κάθε Τετάρτη, στις 8 το βράδυ, ένα διαφορετικό μουσικό event στο Live Stage του σταθμού δίνει φωνή σε αγαπημένους καλλιτέχνες και την ευκαιρία στο κοινό να τους απολαύσει.

Με Προορισμό τη Διασκέδαση η μπίρα BLUE island δεν θα μπορούσε να απουσιάζει.

Αυτή την Τετάρτη, 3 Απριλίου, στη σκηνή ο Μπάμπης Στόκας με σπουδαίες δημιουργίες και ακολουθούν αγαπημένες εμφανίσεις.

Για προσκλήσεις παρακολουθείτε τη σελίδα της BLUE island στο facebook

https://www.facebook.com/BlueIslandBeer

Χορηγός Απόλαυσης BLUE island.

Ανακαλύψτε τη Νέα, Ελληνική Μπίρα από την εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία

Η πρώτη μεσογειακή, καλοκαιρινή μπίρα η οποία παράγεται στην Ελλάδα! Με κεντρικό μήνυμα “Destination Fun”, η μπίρα BLUE island υπόσχεται να μας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία γεύσης! Φτιαγμένη από παραδοσιακή κριθαρένια βύνη, μαγιά και αρωματικό λυκίσκο, προσφέρει υψηλή ποιότητα γεύσης σε μοντέρνα συσκευασία για ένα 100% ελληνικό προϊόν. Αναζητήστε τη στη μοντέρνα, διάφανη φιάλη της και απολαύστε την παγωμένη, φέρνοντας στο μυαλό το κλασικό καυτό ελληνικό καλοκαίρι, κάθε στιγμή!

εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία

Η εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία είναι μία ελληνόκτητη εταιρεία που συμμετέχει ενεργά στην αποκεντρωμένη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Διαθέτει στην Αταλάντη Φθιώτιδας ένα σύγχρονο εργοστάσιο ζύθου όπου παράγει τρία εξαιρετικά προϊόντα: την Berlin Premium Lager, την Pils Hellas και την BLUE Island. Εκτός από τα ιδιόκτητα σήματά της, η εzα έχει προχωρήσει και στην ανάπτυξη διεθνώς αναγνωρισμένων σημάτων, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται οι Krombacher, Arcobrau και η Gulden Draak.

εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία_τηλ.: 30 210 6898 520, fax: 30 210 6898525, www.eza.gr