Η BLUE island beer απέκτησε το δικό της προορισμό διασκέδασης και απόλαυσης στο νέο BLUE island Beach Club στο Σχοινιά. Το νέο καλοκαιρινό hot spot άνοιξε τις πόρτες του με μια μοναδική συναυλία των Onirama και γεύση από ελληνικό καλοκαίρι με την αγαπημένη BLUE island beer.

Μέσα σε μια βραδιά με υπέροχες καλοκαιρινές μελωδίες, κέφι, ρυθμό και άφθονη μπύρα BLUE island, τo νέο BLUE island Beach Club ξεκίνησε τη λειτουργία του στην καρδιά του καλοκαιριού, με την υπόσχεση να αλλάξει το καλοκαιρινό τοπίο στην ακτή του Σχοινιά. Σ’ ένα χαρούμενο και μοντέρνο χώρο πάνω στη θάλασσα, η Αττική αποκτά το δικό της νησί όπου η διασκέδαση και η δροσιά αποτελούν τον τελικό προορισμό από το πρωί έως το βράδυ.

Η Απόλυτη Καλοκαιρινή Ελληνική Μπύρα από την εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία

Η BLUE island αποτελεί την πρώτη ελληνική, καλοκαιρινή μπύρα, η οποία με κεντρικό μήνυμα “Destination Fun”, υπόσχεται να μας χαρίσει μια μοναδική γευστική εμπειρία! Φτιαγμένη από παραδοσιακή κριθαρένια βύνη, μαγιά και αρωματικό λυκίσκο, προσφέρει γεύση υψηλής ποιότητας σε μοντέρνα συσκευασία για ένα 100% ελληνικό προϊόν. Μοναδική πρόταση για το καυτό ελληνικό καλοκαίρι, απολαμβάνεται παγωμένη κάθε στιγμή, ενώ συνοδεύεται ιδανικά με μια ελιά στο μπουκάλι!

εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία

Η εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία είναι μία ελληνόκτητη εταιρεία που συμμετέχει ενεργά στην αποκεντρωμένη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Διαθέτει στην Αταλάντη Φθιώτιδας ένα σύγχρονο εργοστάσιο ζύθου όπου παράγει τέσσερα εξαιρετικά προϊόντα: την Berlin Premium Lager,  την Pils Hellas,την εζα ζ Premiun Pilsener και την BLUE island. Εκτός από τα ιδιόκτητα σήματά της, η εzα έχει προχωρήσει και στην ανάπτυξη διεθνώς αναγνωρισμένων σημάτων, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται οι Krombacher, Arcobrau και η Gulden Draak.

εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία_τηλ.: 30 210 6898 520, fax: 30 210 6898525, www.eza.gr

BLUE island Beach Club  Σκουφά, παραλία Ριζάρι, Σχινιάς, τηλ.: 2294 303210, ανοιχτά 24 ώρες

https://www.facebook.com/BlueIslandBeer

Λήψη Δελτίου Τύπου