Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία για 6η συνεχή χρονιά στη 12η Έκθεση HO.RE.CA, που πραγματοποιήθηκε 9-12 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo.

Στο πλαίσιο της έκθεσης παρουσιάστηκε και η νέα ξανθιά μπίρα ΕΖΑ ζ Fine Lager ενθουσιάζοντας με τη μοναδική της γεύσης όσους είχαν την ευκαιρία να τη δοκιμάσουν!

Το περίπτερο της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης επισκέφθηκαν περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες, πετυχαίνοντας 20% αύξηση σε σχέση με πέρσι. Συγκεκριμένα, η εταιρία ανταποκρινόμενη στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των Ξενοδοχείων και των επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης προσφέρει στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής γευστικής ποιότητας.

«Η παρουσία μας στη φετινή έκθεση HORECA ήταν ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, καθώς παρουσιάσαμε τη νέα ξανθιά μπίρα, ΕΖΑ ζ Fine Lager. Η επισκεψιμότητα στο περίπτερό μας ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, κάτι το οποίο μας έδωσε ακόμη περισσότερο θάρρος για την υλοποίηση των μελλοντικών πλάνων μας», δήλωσε ο κύριος Αθανάσιος Συριανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης.

 

 

Λήψη Δελτίου Τύπου