Σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η συναυλία των 2 Cellos την Τρίτη 15 Ιουλίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων με διοργανωτή το Gazarte και χορηγό απόλαυσης την ελληνική μπίρα εζα ζ premium pilsener.

Τα δύο τσέλο των Luka Šulić και Stjepan Hauser πήραν φωτιά κάτω από τον αθηναϊκό ουρανό, δικαιολογώντας τη φήμη τους ως το πιο ανατρεπτικό δίδυμο της σύγχρονης μουσικής σκηνής. Με ένταση και πολύ πάθος, κατάφεραν να ξεσηκώσουν το κοινό, το οποίο είχε τη δυνατότητα να απολαύσει γνωστές επιτυχίες, διασκευασμένες με ένα μοναδικά ξεχωριστό τρόπο, απολαμβάνοντας παγωμένη εζα ζ premium pilsener.

Τη συναυλία άνοιξαν επάξια οι Minor Project και Nouveau Sextet, παρασύροντας τους fans τους με γνωστές και αγαπημένες μελωδίες.

Στο πλαίσιο της χορηγίας της, η εζα ζ premium pilsener συνόδευσε γευστικά το πιο ανατρεπτικό μουσικό event του καλοκαιριού, χαρίζοντας δροσιά και premium γεύση σε ένα θέαμα διαφορετικό από τα άλλα.

εζα ζ premium pilsener

Προβάλλοντας καλαίσθητα στοιχεία με αναφορές σε ελληνικές αξίες υψηλής αισθητικής, η νέα ελληνική premium μπίρα καταφέρνει να συνδυάσει εξαιρετική ποιότητα και αρμονία γεύσης, προσφέροντας ένα άριστο αποτέλεσμα και μια από τις καλύτερες ελληνικές μπίρες υψηλής ποιότητας.

Πρόκειται για τη σύγχρονη και ποιοτική ελληνική πρόταση στην κατηγορία των premium beers, με βασικό σημείο διαφοροποίησής της, την ποιότητα των υλικών, τη διαδικασία παραγωγής και την περιεκτικότητα σε αλκοόλ 5,2% vol.

εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία

Η εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία που συμμετέχει ενεργά στην αποκεντρωμένη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Διαθέτει στην Αταλάντη Φθιώτιδας ένα σύγχρονο εργοστάσιο ζύθου όπου παράγει τέσσερα εξαιρετικά προϊόντα: την εζα ζ premium pilsener, την Pils HELLAS, την BLUE island και τη Berlin Premium Lager.

εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία τηλ.: 30 210 6898 520, fax: 30 210 6898525, www.eza.gr

 

Λήψη Δελτίου Τύπου