Σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα, στο Θέατρο Βράχων «Μελίνας Μερκούρη», του Δήμου Βύρωνα πραγματοποιήθηκε το 4ήμερο (26-29/05/16) Φεστιβάλ Μπίρας “The RockFest” 2016. Με διοργανωτές τη Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Βύρωνα, σε συνεργασία με τους "Έλληνες Φίλους της Μπίρας", υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα και της Περιφέρειας Αττικής, με Επίσημο Χορηγό Απόλαυσης την ελληνική μπίρα ζ εζα premium beer.

Η ελληνική μπίρα εζα ζ premium pilsener ήταν χορηγός απόλαυσης του En Lefko festival 2014 που διοργανώθηκε την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Ιουνίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων. Για δεύτερη χρονιά ο ραδιοφωνικός σταθμός Εν Λευκώ 87,7 έστησε μια μοναδική μουσική γιορτή με πολλούς και αγαπημένους καλεσμένους και η εζα ζ premium pilsener ήταν εκεί για να χαρίσει τη δική της γεύση και δώρα στο μεγάλο μουσικό γεγονός που σηματοδότησε την έναρξη του καλοκαιριού.

Στο πλαίσιο της χορηγίας της, η εζα ζ premium pilsener πρόσφερε σε όλους τους επισκέπτες ατέλειωτη γεύση και τη δυνατότητα να κερδίσουν δώρα από τα μπαρ της μέσα στον χώρο της «Τεχνόπολις». Παράλληλα, από το περίπτερό της στο σημείο «Πιες ζωή» προσκαλούσε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σε μεγάλο διαγωνισμό για την μπίρα του μήνα, προτρέποντας όλους τους συμμετέχοντες να ανα «ζ» ητούν την απόλαυση στη γεύση, τη μουσική και το καλοκαίρι.

Οι επισκέπτες του En Lefko festival απόλαυσαν, κατά τη διάρκεια του διημέρου, αγαπημένα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής όπως ο Boy George και οι Simple Minds, αλλά και  οι Hooverphonic, Karuan & Band, Mike Simonetti, Bottin, Baby Guru, Wedding Singers, Egg Hell, Blue Lagoon, Gramatik, Xaxakes, Aeroplane, Alex Gopher, Jessica 6, Μαριέττα Φαφούτη, NTEIBINT και Amani.

Τέλος, για πρώτη φορά το En Lefko festival παρουσίασε 3 stages και συγκεκριμένα την main stage όπου φιλοξενήθηκαν τα μεγάλα διεθνή live σχήματα του διημέρου, την 5|25 stage όπου παρουσιάστηκαν κυρίως ανερχόμενα ελληνικά σχήματα και το νέο ειδικά διαμορφωμένο Dance stage στην αίθουσα Δ12 της «Τεχνόπολις» όπου φιλοξένησε γνωστούς Έλληνες και διεθνείς djs.

εζα ζ premium pilsener

Προβάλλοντας καλαίσθητα στοιχεία με αναφορές σε ελληνικές αξίες υψηλής αισθητικής, η νέα ελληνική premium μπίρα καταφέρνει να συνδυάσει εξαιρετική ποιότητα και αρμονία γεύσης, προσφέροντας ένα άριστο αποτέλεσμα και μια από τις καλύτερες ελληνικές μπίρες υψηλής ποιότητας.

Πρόκειται για τη σύγχρονη και ποιοτική ελληνική πρόταση στην κατηγορία των premium beers, με βασικό σημείο διαφοροποίησής της, την ποιότητα των υλικών, τη διαδικασία παραγωγής και την περιεκτικότητα σε αλκοόλ 5,2% vol.

εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία

Η εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία που συμμετέχει ενεργά στην αποκεντρωμένη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Διαθέτει στην Αταλάντη Φθιώτιδας ένα σύγχρονο εργοστάσιο ζύθου όπου παράγει τέσσερα εξαιρετικά προϊόντα: την εζα ζ premium pilsener, την Pils HELLAS, την BLUE island και τη Berlin Premium Lager.

εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία τηλ.: 30 210 6898 520, fax: 30 210 6898525, www.eza.gr

 

Λήψη Δελτίου Τύπου