Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ανακοινώνει με ιδιαίτερη υπερηφάνεια την ανάδειξη του Γιώργου Παπαδόπουλου, Διευθυντή Ποιοτικού Ελέγχου & Έρευνας και Ανάπτυξης Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, στην πρώτη FOOD 100 Powerlist, τη λίστα με τα 100 πιο επιδραστικά στελέχη της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών για το 2023.
Η διαδικασία επιλογής της FOOD 100 Powerlist, γίνεται μέσα από ψηφοφορία των μελών της επιχειρηματικής κοινότητας του κλάδου τροφίμων και ποτών, με γνώμονα το αποτύπωμα που αφήνουν τα στελέχη με τη συνολική τους δράση. Η διάκρισή αυτή του κου Παπαδόπουλου αποτελεί μια σημαντική επιβράβευση της προσήλωσής της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης στην ποιότητα και στην παραγωγή καλής μπίρας υψηλών προδιαγραφών.
Ο κος Γιώργος Παπαδόπουλος, ο έμπειρος Διευθυντής Ποιότητας & Ε&Α με μεγάλη προϋπηρεσία 28 ετών στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, διακρίθηκε για τη συμβολή του στην ανάπτυξη αυστηρών και αποτελεσματικών διαδικασιών ελέγχου ποιότητας στις δυο καινοτόμες γραμμές παραγωγής στο εργοστάσιο της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, ένα από τα πιο μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα ζυθοποιεία στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Επιπλέον, είναι ο ιθύνων νους πίσω από την μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα και βραβευμένη Μονάδα Παραγωγής Μπίρας χωρίς Αλκοόλη.
Από το 2016, αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της ομάδας της ΕΖΑ, ηγούμενος του τμήματος Ελέγχου Ποιότητας & Έρευνας και Ανάπτυξης, ενώ από το 2019 κατέχει και τον πολύ σημαντικό ρόλο του δασκάλου στο καινοτόμο πρόγραμμα Διττής Εκπαίδευσης για την ειδικότητα του Ζυθοποιού-Βυνοποιού, που υλοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την ΕΖΑ σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.
Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης δεσμεύεται να στηρίζει με όλα τα απαραίτητα εφόδια τους ανθρώπους της, που είναι ο πραγματικός της πλούτος, και να διασφαλίζει με κάθε τρόπο την εξέλιξή τους. Άλλωστε, οι γνώσεις και η εμπειρία τους, το μεράκι και η αγάπη τους για την παραγωγή μοναδικών προϊόντων ζύθου άριστης ποιότητας με πλούσια γεύση είναι τα πιο εκλεκτά συστατικά στη συνταγή της ΕΖΑ για την καλή, ελληνική μπίρα της.
Θερμά συγχαρητήρια στον κο Γιώργο Παπαδόπουλο!