• Μεράκι για τη συνταγή

Στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης έχουμε τις δικές μας, μοναδικές και πρωτότυπες συνταγές, τις οποίες παντρεύουμε με τα εκλεκτά υλικά της ελληνικής γης. Οι μπίρες μας γεννιούνται στον τόπο μας, από τους δικούς μας ανθρώπους, οι οποίοι 30 χρόνια τώρα δημιουργούν με γνώμονα την έμπνευση και το ταλέντο τους. Με διαδικασία παραγωγής που διαρκεί περισσότερο από 21 ημέρες, δίνουμε στις μπίρες μας το χρόνο που χρειάζονται για να ωριμάσουν και να αποκτήσουν τις γεύσεις και τα μοναδικά τους αρώματα. Με στοιχεία από κάθε γωνιά της Μεσογείου, κάθε μπίρα που παράγουμε εκφράζει τον γαστρονομικό πολιτισμό και τη μοναδική ιστορία του τόπου μας.

  • Αυθεντικότητα στη γεύση

Η απόλαυση της μπίρας για εμάς στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης είναι προσωπική υπόθεση. Το μεράκι και η αγάπη μας για την καλή μπίρα μας οδήγησε στην απόφαση να φτιάξουμε την μπίρα, όπως θέλουμε να είναι. Δεν χρησιμοποιήσαμε έτοιμες συνταγές, παρά εμπνευστήκαμε από τον τόπο μας και τις μοναδικές του πρώτες ύλες, αξιοποιήσαμε την γνώση και την εμπειρία των ειδικών μας και φτιάξαμε τις δικές μας, πρωτότυπες και αυθεντικά νόστιμες ελληνικές μπίρες. Στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης θέλουμε να παράγουμε πραγματικά ελληνική μπίρα, τιμώντας την παράδοση της ζυθοποιίας και διανθίζοντάς την με τα μοναδικά στοιχεία της ελληνικής και μεσογειακής γαστρονομίας.

  • Περηφάνια για την ποιότητα

Στις μπίρες μας, χρησιμοποιούμε εκλεκτές ποικιλίες λυκίσκου και βύνης, που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους. Έτσι οι μπίρες μας έχουν πλούσια γεύση και άρωμα, αρμονικά δεμένα μεταξύ τους, και είναι εξαιρετικά διαυγείς με πυκνό και μεγάλης διάρκειας αφρό –χαρακτηριστικά που προκύπτουν από τον φυσικό τρόπο παραγωγής τους και τον χρόνο που αφιερώνουμε σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Οι σχολαστικοί και εντατικοί έλεγχοι ποιότητας από το άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό μας και η τελική έγκριση, καθημερινά, από εξειδικευμένους γευσιγνώστες που δοκιμάζουν και αξιολογούν την ποιότητα της μπίρας μας, διασφαλίζουν ότι κάθε μπουκάλι μπίρας κλείνει μέσα του όλη την αυθεντική ποιότητα και γεύση της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης.

  • Εμπιστοσύνη στους ανθρώπους μας

Η εμπιστοσύνη στους δικούς μας ανθρώπους αποτελεί το σημαντικότερο κεφάλαιο και την κινητήριο δύναμη της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης. Οι άνθρωποί μας έχουν ταλέντο, προσόντα και πείρα, ενδιαφέρονται πραγματικά για τη δουλειά τους και αγαπούν την μπίρα. Οι άνθρωποί μας είναι αυτοί που με επιμονή, προσήλωση και πάθος δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό παράγοντας με μεράκι και προσοχή στη λεπτομέρεια καλή μπίρα και συνεχίζουν αδιαπραγμάτευτα την προσπάθεια για συνεχή βελτίωση. Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης απασχολεί σήμερα περισσότερους από 160 επαγγελματίες, πολλών ειδικοτήτων.

  • Σεβασμός στους συνεργάτες μας

Στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης πιστεύουμε στην παραγωγική δυνατότητα του τόπου μας και στοχεύουμε διαρκώς στην ανάπτυξη ενός σύγχρονου επιχειρηματικού πολιτισμού με σεβασμό στους συνεργάτες μας. Δημιουργούμε ισχυρούς δεσμούς, σε ένα ταξίδι που δικαιώνει την προσπάθεια να καθιερώσουμε την ελληνική μπίρα ως κορυφαία επιλογή τόσο στη χώρα μας, όσο και διεθνώς.

  • Ειλικρίνεια στις σχέσεις μας

Με 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, έχουμε δημιουργήσει ένα διευρυμένο δίκτυο συνεργατών με ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των μελών του και σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας. Η εταιρεία μας συμβάλλει με υπερηφάνεια στην αποκεντρωμένη ανάπτυξη. Με έδρα την Αταλάντη, στην καρδιά της Ελλάδας, στηρίζει έμπρακτα την τοπική κοινωνία, τονώνει την εμπορική και επιχειρηματική της δραστηριότητα και δημιουργεί διαρκώς άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας.

  • Τόλμη για την καινοτομία

Αφουγκραζόμαστε τις τάσεις, οδηγούμε τις εξελίξεις και αναζητούμε διαρκώς τρόπους που «απαντούν» στις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών και των πελατών μας. Η καινοτομία για εμάς δεν συνδέεται μόνο με τη διαρκή εξέλιξη της παραγωγικής διαδικασίας, αλλά και με το άσβεστο κίνητρο να δημιουργούμε νέες, πρωτότυπες συνταγές μπίρας, να δοκιμάζουμε νέα συστατικά και να διευρύνουμε τους ορίζοντες της ελληνικής ζυθοποιίας. Σε αυτή την κατεύθυνση, το 2015 επενδύσαμε στην πιο σύγχρονη γραμμή συσκευασίας αλουμινένιων κουτιών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας διατηρούν αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά τους σε όλη τη διάρκεια ζωής τους, ακριβώς όπως όταν «φεύγουν» από το εργοστάσιο. Επιπλέον, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον του κλάδου μας, σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, δημιουργήσαμε το καινοτόμο τριετές πρόγραμμα πιστοποίησης νέων ζυθοποιών και βυνοποιών, με το σύστημα της Διττής Εκπαίδευσης. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η ειδικότητα του Ζυθοποιού-Βυνοποιού αποκτά πιστοποίηση και η ενασχόληση με τη μπίρα γίνεται ελκυστική, με σοβαρές προοπτικές εξέλιξης.

  • Επιμονή για εξωστρέφεια

Διεκδικούμε χώρο για την ελληνική μπίρα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο! Με το βλέμμα στραμμένο στο διεθνές επιχειρείν, εξάγουμε με επιτυχία τα προϊόντα μας και στις πέντε ηπείρους. Αναγνωρίζοντας το ενδιαφέρον του εξωτερικού για ποιοτικά ελληνικά προϊόντα και την εξαιρετική δυναμική της μπίρας στις διεθνείς αγορές, φροντίζουμε να τις τροφοδοτούμε με κορυφαία προϊόντα ζύθου που δημιουργούν προστιθέμενη αξία στην ελληνική εξαγωγική δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν τη φήμη των ελληνικών προϊόντων στη συνείδηση των καταναλωτών παγκοσμίως.

  • Πίστη στον τόπο μας

Η ελληνική και μεσογειακή γαστρονομική κουλτούρα χαρακτηρίζονται από την ξεχωριστή σύνθεση γεύσεων και αρωμάτων που πηγάζουν από τη βαθιά ιστορία και πολιτισμική μοναδικότητα, το εύφορο έδαφος και τη γεωπολιτική πολυμορφία του τόπου μας. Με βαθιά πίστη στη χώρα μας και τη μοναδική της ιστορία, η ελληνική γη αποτελεί για εμάς πηγή έμπνευσης και την τιμούμε με κάθε μπίρα που παράγουμε. Σεβόμαστε τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητές της, τα ενσωματώνουμε στις γεύσεις και στα αρώματα των προϊόντων μας και με περηφάνια τα μοιραζόμαστε με τους λάτρεις της μπίρας, στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

  • Πάθος για την μπίρα

Οι αξίες της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης συνθέτουν την ταυτότητά μας, τη φιλοσοφία και το όραμά μας. Και οι εννιά καθορίζουν τη λειτουργία μας και είναι εξίσου ισχυρές στο DNA μας, μία όμως αποτελεί την κινητήριο δύναμή μας, που μας ενώνει και μας πηγαίνει μπροστά, το «Πάθος μας για την μπίρα»!