ΕΤΑΙΡΕΙΑ

  • Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, η μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία μπίρας στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 1989 και έκτοτε διαγράφει αναπτυξιακή πορεία καθ’ όλη την διάρκεια της λειτουργίας της, παρέχοντας στην αγορά διεθνώς βραβευμένα προϊόντα, κορυφαίας ποιότητας και μοναδικής γεύσης πολλά από τα οποία εξάγονται με επιτυχία.
  • Διαθέτει ένα από τα πλέον σύγχρονα ζυθοποιεία στην ευρύτερη περιοχή των της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στην καρδιά της Ελλάδας, στην Αταλάντη Φθιώτιδας, με δυνατότητα παραγωγής που ξεπερνά πλέον τα 80.000.000 λίτρα ανά έτος. Στην παραγωγική διαδικασία χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες ανώτερης ποιότητας, όπως το εξαιρετικής ποιότητας και σύστασης νερό από τον ευρύτερο υδροφόρο ορίζοντα του Παρνασσού, επιλεγμένες ποικιλίες δίστιχων καλοκαιρινών κριθαριών και εκλεκτών αρωματικών λυκίσκων. Η παραγωγική διαδικασία είναι πιστοποιημένη με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας ISO 22000 και FSSC 22000.
  • Αποτελεί μια κοιτίδα ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης αλλά και για ολόκληρο τον Νομό της Φθιώτιδας, λειτουργώντας σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον, αξιοποιώντας ένα προηγμένης τεχνολογίας, ολοκληρωμένο σύστημα διαδικασιών παραγωγής, με σεβασμό και ευθύνη για τον φυσικό πλούτο.
  • Από το 2016, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης επενδύει στην πρωτογενή παραγωγή μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού, στηρίζοντας στην πράξη την τοπική αγροτική παραγωγή και τους Έλληνες γεωργούς. Το 2017 προχώρησε σε μία ακόμα σημαντική επένδυση, που αφορά στην έναρξη πειραματικής καλλιέργειας λυκίσκου, στην περιοχή της Αταλάντης. Από το 2019 εφαρμόζει καινοτόμο πρόγραμμα διττής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης ζυθοποιών-βυνοποιών.
  • Το 2021 η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης πιστή στο όραμά της, να εξελίσσεται διαρκώς, έθεσε σε λειτουργία μια νέα γραμμή συσκευασίας φιαλών στο εργοστάσιό της. Η νέα γραμμή συσκευασίας φιαλών, από τις πλέον σύγχρονες και ευέλικτες στη χώρα μας, συμβάλει στην ανανέωση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της εταιρείας κυρίως με τις δυνατότητες που προσφέρει για καινοτομία σε νέα προϊόντα, καλύτερη εξυπηρέτηση της ζήτησης της αγοράς και των πελατών της και ψηφιακό μετασχηματισμό της λειτουργίας της, επιβεβαιώνοντας έτσι το ρόλο της ως εθνικός πρωταθλητής του κλάδου, με υψηλή ανταγωνιστικότητα και μοναδικά προϊόντα που αλλάζουν το τοπίο της αγοράς.
  • Η επένδυση αυτή έρχεται σε συνέχεια εκείνης που ολοκληρώθηκε το 2016, η οποία αφορούσε την εγκατάσταση νέας υπερσύγχρονης γραμμής συσκευασίας κουτιών μπίρας και εντάσσεται στο συνολικό πλάνο επενδύσεων της εταιρείας, ύψους 29,8 εκατ. Ευρώ.
    • Με την ολοκλήρωση και της νέας επένδυσης, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, μέλος των μεγαλύτερων επιχειρηματικών οργανισμών και φορέων: ΣΕΒ, ΣΕΤΕ, Marketing Greece, ΣΒΘΣΕ, ΣΔΕ, ΣΕΒΤ, καθίσταται μια από τις πλέον σύγχρονες ζυθοποιίες στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η επόμενη μέρα τη βρίσκει έτοιμη να επιτύχει το στόχο της για βιώσιμη κερδοφόρα ανάπτυξη.

    ΕΤΑΙΡΕΙΑ

    • Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, η μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία μπίρας στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 1989 και έκτοτε διαγράφει αναπτυξιακή πορεία καθ’ όλη την διάρκεια της λειτουργίας της, παρέχοντας στην αγορά διεθνώς βραβευμένα προϊόντα, κορυφαίας ποιότητας και μοναδικής γεύσης πολλά από τα οποία εξάγονται με επιτυχία.
    • Διαθέτει ένα από τα πλέον σύγχρονα ζυθοποιεία στην ευρύτερη περιοχή των της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στην καρδιά της Ελλάδας, στην Αταλάντη Φθιώτιδας, με δυνατότητα παραγωγής που ξεπερνά πλέον τα 80.000.000 λίτρα ανά έτος. Στην παραγωγική διαδικασία χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες ανώτερης ποιότητας, όπως το εξαιρετικής ποιότητας και σύστασης νερό από τον ευρύτερο υδροφόρο ορίζοντα του Παρνασσού, επιλεγμένες ποικιλίες δίστιχων καλοκαιρινών κριθαριών και εκλεκτών αρωματικών λυκίσκων. Η παραγωγική διαδικασία είναι πιστοποιημένη με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας ISO 22000 και FSSC 22000.
    • Αποτελεί μια κοιτίδα ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης αλλά και για ολόκληρο τον Νομό της Φθιώτιδας, λειτουργώντας σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον, αξιοποιώντας ένα προηγμένης τεχνολογίας, ολοκληρωμένο σύστημα διαδικασιών παραγωγής, με σεβασμό και ευθύνη για τον φυσικό πλούτο.
    • Από το 2016, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης επενδύει στην πρωτογενή παραγωγή μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού, στηρίζοντας στην πράξη την τοπική αγροτική παραγωγή και τους Έλληνες γεωργούς. Το 2017 προχώρησε σε μία ακόμα σημαντική επένδυση, που αφορά στην έναρξη πειραματικής καλλιέργειας λυκίσκου, στην περιοχή της Αταλάντης. Από το 2019 εφαρμόζει καινοτόμο πρόγραμμα διττής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης ζυθοποιών-βυνοποιών.
    • Το 2021 η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης πιστή στο όραμά της, να εξελίσσεται διαρκώς, έθεσε σε λειτουργία μια νέα γραμμή συσκευασίας φιαλών στο εργοστάσιό της. Η νέα γραμμή συσκευασίας φιαλών, από τις πλέον σύγχρονες και ευέλικτες στη χώρα μας, συμβάλει στην ανανέωση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της εταιρείας κυρίως με τις δυνατότητες που προσφέρει για καινοτομία σε νέα προϊόντα, καλύτερη εξυπηρέτηση της ζήτησης της αγοράς και των πελατών της και ψηφιακό μετασχηματισμό της λειτουργίας της, επιβεβαιώνοντας έτσι το ρόλο της ως εθνικός πρωταθλητής του κλάδου, με υψηλή ανταγωνιστικότητα και μοναδικά προϊόντα που αλλάζουν το τοπίο της αγοράς.
    • Η επένδυση αυτή έρχεται σε συνέχεια εκείνης που ολοκληρώθηκε το 2016, η οποία αφορούσε την εγκατάσταση νέας υπερσύγχρονης γραμμής συσκευασίας κουτιών μπίρας και εντάσσεται στο συνολικό πλάνο επενδύσεων της εταιρείας, ύψους 29,8 εκατ. Ευρώ.
      • Με την ολοκλήρωση και της νέας επένδυσης, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, μέλος των μεγαλύτερων επιχειρηματικών οργανισμών και φορέων: ΣΕΒ, ΣΕΤΕ, Marketing Greece, ΣΒΘΣΕ, ΣΔΕ, ΣΕΒΤ, καθίσταται μια από τις πλέον σύγχρονες ζυθοποιίες στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η επόμενη μέρα τη βρίσκει έτοιμη να επιτύχει το στόχο της για βιώσιμη κερδοφόρα ανάπτυξη.