ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Οι άνθρωποι της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης αποτελούν το πραγματικό κεφάλαιο και την καρδιά της εταιρείας. Στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης είμαστε όλοι μία ομάδα και προχωράμε μαζί. Μαζί με τους 160 σπουδαίους επαγγελματίες που αποτελούν το ανθρώπινο δυναμικό μας εργαζόμαστε καθημερινά με ενθουσιασμό, πάθος και μεράκι για να δημιουργήσουμε μια μπίρα άριστης ποιότητας για τους πελάτες μας.. Όλοι εμείς στην ΕΖΑ μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και το ίδιο όραμα και δεσμευόμαστε για την επίτευξή των στόχων μας συνεργαζόμενοι αποτελεσματικά.

Δημιουργούμε κουλτούρα χωρίς αποκλεισμούς, με ίσες ευκαιρίες για όλους. Προωθούμε την ανάπτυξη σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο, υποστηρίζοντας έμπρακτα την καλλιέργεια των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων των εργαζομένων μας. Επενδύουμε διαρκώς σε προγράμματα ανάπτυξης καριέρας που περιλαμβάνουν σεμινάρια, συμμετοχή σε συνέδρια και διοργανώσεις του κλάδου. Παράλληλα εκπαιδεύουμε τη νέα γενιά ζυθοποιών με το καινοτόμο πρόγραμμα «Διττής Εκπαίδευσης» σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Μέσω διαρκών ελέγχων και βελτιώσεων όλων των εγκαταστάσεών μας, διασφαλίζουμε ένα άρτιο, ασφαλές και λειτουργικό εργασιακό περιβάλλον

Πιστεύουμε στους ανθρώπους μας και τους στηρίζουμε ουσιαστικά, μέσα από ένα δίκαιο, αξιοκρατικό και ανταγωνιστικό σύστημα αμοιβών και παροχών, προγράμματα κινήτρων, bonus, ασφαλιστικής κάλυψης, ψυχαγωγίας και άλλων έξτρα παροχών.

Τέλος, οι άνθρωποι της ΕΖΑ βοηθούν στην ανάδειξη της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με τη συμμετοχή τους και την υποστήριξη που παρέχουν σε ποικίλες κοινωνικές – φιλανθρωπικές δράσεις που οργανώνει η εταιρεία.