ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Ιούν 18, 2018

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, συνεχίζοντας την επιτυχή πορεία διακρίσεων, κατέκτησε την ανώτερη διάκριση για τον κλάδο της ζυθοποιίας στη διοργάνωση Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας. Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Μέγαρο Μουσικής, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας και κορυφαίων στελεχών της επιχειρηματικής σκηνής της χώρας.

 

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, αναδείχθηκε για πρώτη φορά ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις της Ελλάδας, χάρις στις εξαιρετικές οικονομικές επιδόσεις του τελευταίου έτους, καθώς και την εύρυθμη οικονομικά λειτουργία της. Ακολουθώντας με προσήλωση την αναπτυξιακή στρατηγική της, η εταιρεία επενδύει αδιάκοπτα στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών, καθώς και πραγματοποιεί στοχευμένες ενέργειες εξωστρέφειας, τόσο σε εγχώριο όσο και διεθνές επίπεδο. Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, από την έναρξη της λειτουργίας της το 1988 έως και σήμερα, διαγράφει μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία με σταθερά ανοδικά αποτελέσματα, προσφέροντας μοναδικές μπίρες, σε όλους τους λάτρεις του είδους.

 

Στο πλαίσιο της βράβευσης της εταιρείας, ο κύριος Αθανάσιος Συριανός, Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, δήλωσε σχετικά: «Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, κατατάσσεται για μία ακόμη φορά, ανάμεσα στις πιο ισχυρές επιχειρήσεις της χώρας μας. Η διάκρισή μας στο θεσμό Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας μας γεμίζει περηφάνεια και επισφραγίζει την αναπτυξιακή στρατηγική που ακολουθούμε με προσήλωση, και κυρίως με μεράκι, τα τελευταία 30 χρόνια. Πιστοί στο όραμά μας να προσφέρουμε τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα, τιμούμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι καταναλωτές μας και συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας να γινόμαστε κάθε μέρα λίγο καλύτεροι.»

 

Ο θεσμός της Direction Business Network διοργανώθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του ΣΕΒ. Στόχος του θεσμού και πάγια επιδίωξή του είναι η ενίσχυση και επιβράβευση των υγιών δυνάμεων της αγοράς, που αναπτύσσονται ξεπερνώντας τις προκλήσεις της σύγχρονης οικονομικοκοινωνικής κατάστασης της χώρας μας.