ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Φεβ 28, 2022

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης με ιδιαίτερη χαρά συμμετείχε στο Πρωτοχρονιάτικο Δείπνο του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου που πραγματοποιήθηκε στις 09 Φεβρουαρίου προς τιμήν των μελών, συνεργατών και φίλων του Επιμελητήριου. Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Athenaeum InterContinental Athens, τίμησε με την παρουσία του ο Πρωθυπουργός κ. Κ. Μητσοτάκης, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κ. Σκρέκας καθώς και άλλες  προσωπικότητες του πολιτικού, διπλωματικού, τραπεζικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να  παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ομιλίες με κεντρικό θέμα «Το Green Deal στο επίκεντρο των ελληνογερμανικών οικονομικών σχέσεων».

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, με το βλέμμα στραμμένο στην πράσινη ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα, βρίσκεται συνοδοιπόρος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου στην πορεία του για την ανάδειξη και την εξέλιξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Με την επάνοδο της κοινωνίας και της αγοράς, ύστερα από δύο χρόνια πανδημικής κρίσης, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης στηρίζει τους συνεργάτες της γιορτάζοντας και καλωσορίζοντας μαζί τους τις προκλήσεις και ευκαιρίες που φέρνει για όλους η νέα χρονιά.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του παραδοσιακού πρωτοχρονιάτικου δείπνου προσφέρθηκαν στους υψηλούς προσκεκλημένους οι μπίρες εζα pilsener, lager και alcohol free.