ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΠΙΡΑ
Food Pairing
Το Food Pairing είναι μία σύγχρονη γαστρονομική τάση που αφορά στο ταίριασμα γεύσεων φαγητών και ποτών και βασίζεται στην αρχή ότι φαγητά και ποτά συνδυάζονται εξαιρετικά μεταξύ τους όταν μοιράζονται συστατικά – κλειδιά, αναδεικνύοντας το ένα τις γεύσεις του άλλου. Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, σας προτείνει για κάθε μπίρα της τα κατάλληλα συνοδευτικά πιάτα δημιουργώντας νέες γευστικές εμπειρίες για εσάς.
PILS HELLAS
Μία αυθεντική ελληνική μπίρα που ξεκίνησε τη διαδρομή της το 1996, ως η πρώτη μπίρα που υποδήλωσε στην ονομασία της την ελληνικότητα του γευστικού της χαρακτήρα. Αποτελεί πλέον μία από τις αγαπημένες μπίρες των Ελλήνων, αλλά και των ξένων επισκεπτών της χώρας μας οι οποίοι θέλουν να απολαύσουν ελληνικές γεύσεις.
Η ξανθιά pilsener που κάθε σταγόνα της θυμίζει το λαμπερό ήλιο της Ελλάδας. Ευκολόπιοτη με αρωματικές νότες βύνης και λουλουδιών και ισορροπημένη επίγευση λυκίσκου. Παράγεται με τις πιο σύγχρονες τεχνικές ζυθοποίησης, από αγνά υλικά υψηλών προδιαγραφών, και ωριμάζει για 21 μέρες πριν διατεθεί προς κατανάλωση. Συνδυάζεται αρμονικά με αγαπημένες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας.
FOOD PAIRING
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ | ΠΙΤΣΑ | HOT DOG | ΣΑΛΑΤΕΣ | BBQ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΤΥΠΟΣ ΜΠIΡΑΣ Pilsner
ΧΡΩΜΑ – ΟΨΗ Ξανθό
ΑΦΡΟΣ Πλούσιος, πυκνός μεγάλης διάρκειας
ΑΡΩΜΑ Απαλά αρώματα βύνης με νότες λυκίσκου
ΓΕΥΣΗ Ελαφριά και πικρή καθ’ όλη τη διάρκεια, δροσιστική και με γεμάτο σώμα
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Βύνη κριθαριού, λυκίσκος, μαγιά, μαλτόζη, νερό
AΛΚΟΟΛ 4,5%
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ 2-4oC
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100ML
ΕΝΕΡΓΕΙΑ 43 / 178 Kcal / Kj
ΛΙΠΑΡΑ < 0,3 gr
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ 0 gr
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 2 gr
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΑΚΧΑΡΑ < 0,1 gr
ΠΡΩΤΕΪΝΗ 0,4 gr
ΑΛΑΤΙ 0,01 gr