ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022

Food Pairing

Το Food Pairing είναι μία σύγχρονη γαστρονομική τάση που αφορά στο ταίριασμα γεύσεων φαγητών και ποτών και βασίζεται στην αρχή ότι φαγητά και ποτά συνδυάζονται εξαιρετικά μεταξύ τους όταν μοιράζονται συστατικά – κλειδιά, αναδεικνύοντας το ένα τις γεύσεις του άλλου. Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, σας προτείνει για κάθε μπίρα της τα κατάλληλα συνοδευτικά πιάτα δημιουργώντας νέες γευστικές εμπειρίες για εσάς.

PILS HELLAS ΦΙΑΛΗ 200ML

Η PILS HELLAS φιάλη 200 ml βραβεύβεται ως «Προϊόν της Χρονιάς 2022», στην κατηγορία ΜΠΙΡΑ Easy Open, μετά τη διεξαγωγή μεγάλης έρευνας καταναλωτών που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης σε συνεργασία με την αξιόπιστη εταιρεία ερευνών IRI, επιβεβαιώνοντας την διαρκή επένδυση της στην καινοτομία.

Η PILS HELLAS αποτελεί ένα διαχρονικό brand στο οποίο η απόλαυση συναντά την άνεση και το …ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΠΙΡΑ, που θέλει το μπουκάλι της μπίρας να ανοίγει εύκολα, όπου κι αν βρίσκεται κανείς, ενώ χαρίζει την απόλυτη εμπειρία απόλαυσης, όχι μόνο για το καινοτόμο, easy open καπάκι της, αλλά και για το σύνολο των χαρακτηριστικών της. Λόγω του μεγέθους της παγώνει γρήγορα και δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί βγαίνοντας από το ψυγείο. Έχει μόνο 86 θερμίδες ανά μερίδα, ενώ αποτελεί την ιδανική ποσότητα μπίρας για κατανάλωση.

* Στην κατηγορία του
** Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα

FOOD PAIRING

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ | ΠΙΤΣΑ | HOT DOG | ΣΑΛΑΤΕΣ | BBQ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΤΥΠΟΣ ΜΠIΡΑΣ Pilsner
ΧΡΩΜΑ – ΟΨΗ Ξανθό
ΑΦΡΟΣ Πλούσιος, πυκνός μεγάλης διάρκειας
ΑΡΩΜΑ Απαλά αρώματα βύνης με νότες λυκίσκου
ΓΕΥΣΗ Ελαφριά και πικρή καθ’ όλη τη διάρκεια, δροσιστική και με γεμάτο σώμα
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Βύνη κριθαριού, λυκίσκος, μαγιά, μαλτόζη, νερό
AΛΚΟΟΛ 4,5%
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ 2-4oC

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100ML
ΕΝΕΡΓΕΙΑ 43 / 178 Kcal / Kj
ΛΙΠΑΡΑ < 0,3 gr
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ 0 gr
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 2 gr
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΑΚΧΑΡΑ < 0,1 gr
ΠΡΩΤΕΪΝΗ 0,4 gr
ΑΛΑΤΙ 0,01 gr